2 new problems after update  
Author Message
AndrewC





PostPosted: Wed Jul 25 14:23:53 CDT 2007 Top

Windows Vista >> 2 new problems after update

Ok I am desparate....
After updated automatically installed 2 days ago I have 2 problems
1. The following error message box keeps popping up:
rundll32.exe - Bad Image
C:\Windows\AppPatch\AcLayers.DLL ie either not designed to run on
Windows or it contains an error. Try installing the program again using
the original installation media or contact your system administrator or
the software vendor for support.
2. It takes Internet Explorer over a minute and a half to open, I timed it,
Once its open it runs fine. However, none of my toolbars will work..... And
yes my add ons are turned on.

Windows Vista39  
 
 
justintime





PostPosted: Wed Jul 25 14:23:53 CDT 2007 Top

Windows Vista >> 2 new problems after update
I know this was posted over a week ago and that you are probably sorted
but I have been living with the exact same problem.

I found out it had something to do with a dodgy Vista update KB935280.
So I uninstalled this update and downloaded it manually from th
Microsoft website and re-installed it.

It is sorted.

I have now turned off automatic updates, so they will only install whe
I want to install them. (Although now my onecare is complaining that m
PC is 'at risk'! - but that is another problem to sort.)

I think the update hadn't finished installing when my PC needed
restart from one of the other eight updates that night. I had put i
in sleep mode and it seems to do updates over night. And it hadn'
gone back to sleep, so I had to properly shut down and restart.

I am surprised that I could only find two posts on the whole of th
internet relating to this issue - and they were both from the sam
dude

--
justintim
-----------------------------------------------------------------------
justintime's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=2850
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=78289

http://forums.techarena.i