Out of Office / OOF only working half way...  
Author Message
Prm





PostPosted: Mon Mar 17 10:44:51 CDT 2008 Top

Exchange Servers Admin >> Out of Office / OOF only working half way...

I'm confused by my OOF situation...

It works fine when configured through OWA regardless of location.
It does not work when I'm at the office.
It works fine when I'm on our VPN (same subnet as at the office).
It works fine when using Outlook Anywhere.

I've been through all the Autodiscover help I can find, as well as
some Out of Office troubleshooting / suggestion sites I've found; I'm
just not getting anywhere. Autodiscover seesm to be fine, as my
Outlook 2007 clients configure themselves, and free/busy seems to be
working without incident.

We have a single AD forest and Exchange 2007 is configured to accept
mail on six different domains. Different internal companies have
different UPN's, and email address policies are in place based on
company. All that seems to work fine...


Any thoughts or suggestions would be much appreciated.


Thank you.

Exchange Server1  
 
 
Jamestechman





PostPosted: Mon Mar 17 10:44:51 CDT 2008 Top

Exchange Servers Admin >> Out of Office / OOF only working half way... Enable Outlook logging and see if you see a heading under
GetUserOofSettingsRequest.

Use the article below to enable outlook logging as well as other
diagnostic troubleshooting for OOF\availability and
Outlookwebservices.
To Enable Outlook Logging:

Troubleshooting Free/Busy Information for Outlook 2007
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb397225(EXCHG.80).aspx



James Chong (MVP)
MCITP | EMA; MCSE | M+, S+,
Security+, Project+, ITIL
msexchangetips.blogspot.com


> I'm confused by my OOF situation...
>
> It works fine when configured through OWA regardless of location.
> It does not work when I'm at the office.
> It works fine when I'm on our VPN (same subnet as at the office).
> It works fine when using Outlook Anywhere.
>
> I've been through all the Autodiscover help I can find, as well as
> some Out of Office troubleshooting / suggestion sites I've found; I'm
> just not getting anywhere. =A0Autodiscover seesm to be fine, as my
> Outlook 2007 clients configure themselves, and free/busy seems to be
> working without incident.
>
> We have a single AD forest and Exchange 2007 is configured to accept
> mail on six different domains. =A0Different internal companies have
> different UPN's, and email address policies are in place based on
> company. =A0All that seems to work fine...
>
> Any thoughts or suggestions would be much appreciated.
>
> Thank you.