Had to replace first Exchange 2003 server  
Author Message
NickAngelo





PostPosted: Tue Mar 27 20:15:04 CDT 2007 Top

Exchange Servers Setup >> Had to replace first Exchange 2003 server

Due to hardware issues we were forced to install a second Exchange 2003
server. After setting up the 2nd server, I moved all mailboxes, replicated
all offline and public folders. After uninstalling exchange from the first
server everything appeared to work but after formatting the first server, we
are no longer able to receive any incoming mail. We are able to send and
receive internal mail and well as send external email but we are not able to
receive external email. Please Help. Thank you in advance.

Exchange Server6  
 
 
Lanwench





PostPosted: Tue Mar 27 20:15:04 CDT 2007 Top

Exchange Servers Setup >> Had to replace first Exchange 2003 server
> Due to hardware issues we were forced to install a second Exchange
> 2003 server. After setting up the 2nd server, I moved all mailboxes,
> replicated all offline and public folders. After uninstalling
> exchange from the first server everything appeared to work but after
> formatting the first server, we are no longer able to receive any
> incoming mail. We are able to send and receive internal mail and well
> as send external email but we are not able to receive external email.
> Please Help. Thank you in advance.

Maybe a stupid question, but did you check your firewall rules to make sure
that TCP 25 was being forwarded to the correct internal IP for the new
server?